SURDEGSBAGERI



Bageriet startades i januari 2009 på Kastellgatan 11 i Göteborg, av Martina Alvarsson och Fanny Ivarsson. Sedan dess har vi bakat ekologiska surdegsbröd, bullar och kakor på kulturspannmål som kommer från Wästgötarna.

Våra bröd jäser enbart med surdeg, de bakas alltså helt utan vanlig jäst. Genom den långsamma syrningsprocessen vinner man mycket; nyttigare bröd genom att näringsämnen i brödet frigörs och blir mer lättillgängliga. Saftigare och mer hållbart bröd. Mer smak då många aromer väcks till liv i en långsam jäsningsprocess. Det är skillnad på bröd och bröd.


Bageriet är julstängt 24/12 t o m 8/1 2024.

Vi önskar alla kunder en God Jul och ett Gott Nytt År!


VÅRA ÖPPETTIDER:


sön-mån STÄNGT

tisd 7-14

onsd-fred 7-18

lörd 8-14


Bageriet är stängt 24/12 t o m 8/1 2024



I julveckan har vi öppet:


tisd 19/12 7-13

onsd 20/12 7-18

torsd 21/12 7-18

fred 22/12 7-18

lörd 23/12 7.30-15


Beställ gärna bröd till jul för att vara säker på att få det du vill ha, till den 21-23/12 bokar man i webshopen och betalar i förväg med swish.